ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/10/2017

Επίσημη έναρξη των ομαδικών πρωταθλημάτων νέων Αττικής σήμερα και οι ομάδες μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Η ομάδα του “μικτού νεανικού” έφερε ισοπαλία 3-3 εναντίον ενός πολύ ισχυρού αντιπάλου που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει φέτος (Α.Ο. Τρεις Αστέρες 89), ενώ η ομάδα Κ12 νίκησε με 2,5-1,5 την ομάδα του ΔΙΑ Πετρούπολης (β).

Αναλυτικά: Στην 1η σκακιέρα ο Γιώργος Αλεξάκης έδωσε μέχρι τέλους τη μάχη με το Νικόλα Σπυρόπουλο αλλά ηττήθηκε. Στη 2η σκακιέρα έστω και δύσκολα ο Δημήτρης Αλεξάκης επικράτησε του πολύ καλού Παναγιώτη Γκούτη. Στην κατηγορία Κ12 ο Θοδωρής Τράπαλης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Πάνου Σιμιτζόγλου και πήρε τη νίκη. Ο Παναγιώτης Τσάκλας έκανε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στον Δημήτρη Τσαβδαρά αλλά ηττήθηκε. Αναμενόμενη η ήττα της Ράνιας Μπιχάκη από την Αντωνία Κούτα, όπως και η νίκη της  μικρής της παρέας Μαριλένας Παπαδοπούλου εναντίον της Αντιγόνης Σιμοπούλου. 

Στην ομάδα κάτω των 12 νίκες πήραν οι: Αλεξάκης Αλέξανδρος και Αμπάτης Παύλος, ισοπαλία ο Ιπποκράτης Μουσλιάδης και ήττα έκανε ο Γιώργος Ρηγόπουλος. Η ομάδα νίκησε 2,5-1,5

Σίγουρα έγινε μια καλή αρχή! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!”

No Comments

Leave a Comment